Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dömsödi kajakosok

2015.02.01

Kedves Dömsödiek!

 

Egy örömhírről számolok be. Mint azt már sokan hallottátok, kajakszakosztályt kívánunk indítani a faluban. Ennek szellemi „atyja” id. Szabó Gabriella, - világbajnok, olimpia, stb fenomén bajnokunk édesanyja. Két évvel ezelőtt született meg a gondolat, melyet tettek követtek az elmúlt nyáron. Gabiék napközis tábor jelleggel tartottak edzéseket a Dunán. A metódus bevált. A gyerekek nem csupán élvezték a víz adta lehetőségeket, - úszás, kajakozás, - hanem sokat is fejlődtek.

Így tehát augusztus elején hozzáfogtunk a szervezéshez. id. Gabi intézte a hivatalos szervezéssel járó feladatokat, jómagam pedig vállaltam, hogy a gyerekek toborozásában segítek. Így sikerült majdnem minden osztály szülői értekezletére bemennünk Szalai Józseffel, és elmondani az elképzeléseinket. Már februárban megkezdődnének az edzések, ami két szárazföldi és egy úszóedzést jelentene.

Az iskola befejeztével pedig napközis tábor jelleggel folytatódna a „munka”. A gyerekek megérkezése után játékos edzés 11:00 óráig. Ezután árnyékban szabadidős foglalkozás, ebéd, pihenés, majd 16:00 órától ismét vízi foglalkozás.

Jelentkezni lehet nálam személyesen Ambruska Margit, vagy: 06-30-567-5267 telefonszámon.

A szakosztály létrehozásával célunk, hogy még jobban megszerettessük a gyerekekkel a vizet, legyenek minél többet a szabadlevegőn és a település adta lehetőségek kihasználásával a már meglévő kenusokkal, - Patonai Pista bácsi - karöltve fejlesszük tovább ezt a minőségi tömegsportot.

Mindenkit szeretettel várunk!

Ambruska Margit