Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sport

Cikkek

gyerekolimpia(24)

2010.05.25

Sikerekben gazdag project zárása Lett, Olasz, Török, Magyar diákolimpia Iskolánk 2008-ban indította el a Comenius programon belül ezt a 4 országra szóló projectet. Ennek célja az volt, hogy megismerjük egymás iskolarendszerét, az oktatás színvonalát, a gyerekek teljesítményét, a különböző nemzetek kultúráját.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Sport

gyerekolimpia

2009.05.25

Második Nemzetközi találkozó Mint arról már beszámoltam, ismét egy nemzetközi projectet résztvevői vagyunk a gyerekekkel. Ennek címe, Gyerekolimpia. Az első felnőtt nemzetközi találkozó itt volt nálunk az elmúlt októberben, Magyarországon, Dömsödön.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Sport

gyerekolimpia(23)

2008.09.15

NEMZETKÖZI PROJECT: GYEREKOLYMPIA

A két évvel ezelőtti sikeresen elnyert és megvalósult környezetünkért project után újra egy nemzetközi megmérettetés előtt áll a dömsödi a gróf Széchenyi István Általános Iskola aki a MOSTart (Nemzetközi Kulturális Közhasznú Egyesület) segítségével 2008-ban második alaklommal nyert meg egy Comenius pályázatot. Ezen a pályázaton négy ország egy-egy iskolája vesz részt. Egy lett, egy olasz egy török és a mi iskolánk. A témakör: a játék, a sport, mit tehet az iskola, pontosabban az iskolás gyerek egészsége megóvásáért.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Sport